even praktisch

Locatie

Ik ben gevestigd in Delft. Bezoekadres: Buitenhofdreef 270, 2625 RE Delft
Tarieven
Tarieven geldend vanaf 1 januari 2022: De consult prijs is 90 euro per sessie. Een sessie duurt 1 uur. Een EMDR-sessie duurt max. 1,5 uur en kost 120 euro. Online consultaties zijn eventueel ook mogelijk. Betalingsvoorwaarden: Betaling geschiedt binnen 14 dagen na facturering. Annulering kan tot 24 uur van tevoren kosteloos, daarna wordt 50% in rekening gebracht.

Vrij werken

Graag wil ik aansluiten bij wie jij bent en bij wat jij ten diepste nodig hebt. Omdat volgens mij iedereen weer iets anders nodig heeft past dit voor mij niet voldoende in het zorgmodel zoals we dat nu kennen voor psychologische hulpverlening vanuit de zorgverzekeraars. Dit maakt dat ik er voor gekozen heb niet bij dit zorgmodel aan te sluiten en dat mijn consulten daarom niet vanzelfsprekend worden vergoed door de zorgverzekering. Ik ben wel BIG-geregistreerd en heb een AGB-code. Er zijn verschillende andere mogelijkheden om je sessies (gedeeltelijk) vergoed te krijgen:
  • Via je werkgever: Vaak zijn er (loopbaan)budgetten beschikbaar voor coaching en/of ontwikkeling. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.
  • Heb je een uitkering via gemeente of UWV dan is vergoeding vanuit deze instantie soms een mogelijkheid. Informeer bij je consulent naar de mogelijkheden.
Kom je niet voor bovenstaande in aanmerking en is de consultprijs voor jou te hoog, dan kun je hierover contact met me opnemen. Ik werk bijvoorbeeld een consult per week met donatie, met een minimum van 50 euro per consult. Ik sta ook open voor andere suggesties.